Isoleren dak- en vloer in Giessenlanden

Welk isolatiemateriaal gebruikt u?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hoe en waarmee u uw vloer, muur of dak isoleert in Giessenlanden hangt af van een aantal factoren. Bijvoorbeeld wat voor isolatie. Het isolerend vermogen wordt uitgedrukt in R-waarde.
Hoe hoger deze waarde, hoe langer het duurt voor warmte doorgegeven wordt in uw woning in Giessenlanden. En soms is er weinig ruimte beschikbaar voor isolatie en dan kunt u kiezen voor een dunner isolatiemateriaal met een beter isolerend vermogen.

Isoleren dak

Het dak van uw huis isoleren in Giessenlanden kan een flink verschil maken voor uw energierekening. Om vochtproblemen te voorkomen mag aan de buitenkant van de dakplaten geen isolatiemateriaal of dampdichte laag zitten. Een schuin dak kunt u goed isoleren met steen- of glaswol. Gaten en kieren dekt u af met dun plaatmateriaal. U kunt het materiaal afwerken met bijvoorbeeld gipsplaten of schroten.

Isoleren vloer

De vloer van uw huis isoleren in Giessenlanden komt meer bij kijken dan u denkt. Het is dan ook goed om te weten dat Bakker Totaal Bouw de middelen, kennis en ervaring bezit om uw vloer goed te isoleren in Giessenlanden.
Of u nu kiest voor plavuizen, laminaat, natuursteen of parket dit is voor Bakker Totaal Bouw geen enkel probleem.

Wilt u meer informatie over het isoleren van uw dak of vloer in Giessenlanden of een afspraak maken met Bakker Totaal Bouw? Neem dan vrijblijvend contact op, wij kijken en denken graag met u mee.

(*) = verplicht in te vullen veld

Bedrijfsnaam

Contactpersoon (*)

E-mail adres (*)

Telefoonnummer (*)

Onderwerp

Uw bericht